Skip links

Sobre nosaltres

Lleure i Aventura sorgeix per cobrir unes necessitats dins del món de lleure, col·laborant en l’àmbit d’activitats de lleure amb diferents cases de colònies, entitats de lleure i escoles. Som especialistes en activitats a l’aire lliure per escoles, associacions, grups d’empreses i particulars.

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector de les activitats a les cases de colònies, Lleure i Aventura està format per un equip de professionals per donar un tracte professional, humà i diferencial que ens distingeix dins del món del lleure.

Oferim un servei d’activitats de lleure i d’aventura a les escoles, activitats amb famílies i grups d’empreses o particulars arreu de Catalunya.


Al llarg de tot l’any assumim l’organització i realització d’estades a cases de colònies així com la gestió d’instal·lacions pròpies i la promoció d’aquelles amb les que comptem amb un acord de col·laboració.

Lleure i Aventura és un projecte, tant en l’àmbit empresarial, com humà, que vol involucrar i integrar a les persones que participen dins d’aquest projecte. Adequant el lloc de treball a les persones, per poder positivitzar aquesta relació, generant un bon clima de treball que es traslladi al client final.


En estar en constant creixement, creiem que la nostra part més important és el vessant humà en ser la translació de l’empresa davant del client, sent una peça clau dins de la nostra raó de ser.

Perquè escollir-nos

Més de 15 anys d’experiència avalen la nostra qualitat a les activitats que oferim.

A mida

Les nostres activitats tenen uns objectius didàctics ben definits, però ens esforcem per crear projectes a mida, que garanteixin les vostres necessitats.

Innovació i qualitat

És part del nostre ideari estar en constant recerca de noves activitats adequades a l’edat dels participants per a oferir un aprenentatge vivencial i atractiu.

Professionalitat

Comptem amb un equip titulat en cada una de les activitats específiques que realitzem.

Seguretat

Totes les activitats que realitzem les revisa el nostre departament de seguretat per garantir el bon estat del material de seguretat i de les instal·lacions o espais d’activitats.

Proximitat

Us acompanyem en tot moment per facilitar-vos al màxim les vostres activitats.

Compliment de normativa

Complim amb les regulacions específiques d’activitats d’educació en el lleure en les qual participen menors d’edat segons normativa legal vigent.

Contacta amb nosaltres i viu una experiència en plena natura

Contacta ara