Skip links

Canó d’escuma

QUÈ FEM

Canó d’escuma

El canó d’escuma és l’activitat principal a l’estiu per festes, casals, colònies d’estiu, esdeveniments, gimcanes… i per a totes les edats!

Una activitat recreativa i refrescant, la podeu demanar amb servei d’animació.

Som especialistes en l’organització de festes de l’escuma més refrescant per a l’estiu, ideals per a tots els públics!!!

La festa de l’escuma és la millor opció de l’estiu per passar-ho bé, cantar, ballar i remullar-se! És la festa preferida de l’estiu tant per petits com per grans, i sempre acompanyada amb la música més actual.

Disposem de permisos, certificats i assegurança de responsabilitat civil.

Escuma d’alta qualitat que compleix la normativa vigent europea.

Les festes de l’escuma són refrescants, divertides i animades.
Es tracta d’un espai lúdic i de diversió que permet jugar, saltar, ballar i sobretot… refrescar-se!

Casals d’estiu, festes escolars, festes majors, associacions, discomòbils i també per a interiors: discoteques, poliesportius, etc…

A partir de 45 minuts fins que vulgueu.

  • Espai pla i sense obstacles
  • Presa de corrent de 220V propera
  • Presa d’aigua (boca de reg) propera amb pressió d’aigua continua
  • Tanques de protecció o tarima (opcional).
  • Canó d’escuma i escumògen.
  • Equip de so.
  • Monitor/a dinamitzador l’activitat.
cano-espuma

Descobreix què fem

Contacte amb nosaltres

Explica'ns que necessites i t'assessorarem per gaudir de la millor experiència

Dades del responsable del tractament:
Identitat: Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. - NIF: B64797616
Adreça postal: Travessera de Montigalà 44 baixos B
Telèfon: 933986301 - Correu electrònic: info@lleureiaventura.com

“En Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Lleure i Aventura Hozxtrem S.L., Travessera de Montigalà 44 baixos B o en l'adreça de correu electrònic gestio@lleureiaventura.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarle com a client.”