Skip links

Activitats per empreses

QUÈ FEM

Activitats per empreses

A Lleure i Aventura creiem que les experiències no són la finalitat d’un esdeveniment, sinó un mitjà per arribar als seus objectius.

Creiem fermament que les empreses d’èxit, més enllà de la dimensió del negoci, configuren entorns basats en relacions interpersonals de qualitat i un estil de lideratge proper. Per això creem projectes fets a mida, que donen un paper actiu al participant i que busquen donar resposta als seus reptes quotidians. Per això les nostres vivències connecten les necessitats del negoci amb la dels assistents, a través de la participació i les emocions.

Team Building

Meeting Design

Gestió del Canvi

Incentius

Equips d’Alt Rendiment

Formació en Lideratge

Motivació i Compromís

Comunicació

Gestió del conflicte

activitats-empreses

Descobreix què fem

Contacte amb nosaltres

Explica'ns que necessites i t'assessorarem per gaudir de la millor experiència

Dades del responsable del tractament:
Identitat: Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. - NIF: B64797616
Adreça postal: Travessera de Montigalà 44 baixos B
Telèfon: 933986301 - Correu electrònic: info@lleureiaventura.com

“En Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Lleure i Aventura Hozxtrem S.L., Travessera de Montigalà 44 baixos B o en l'adreça de correu electrònic gestio@lleureiaventura.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarle com a client.”