Skip links

The greek olympics

Farem un viatge a les Olimpíades a l'Antiga Grècia


Amb aquest centre d’interès els nens i nenes viatjaran a l’Antiga Grècia i coneixeran als nostres personatges de l’antiguitat que ens demanaran fer unes Olimpíades en el seu honor.

Voleu participar i ser els més citius, altius i fortius?

Aquesta activitat aquesta destinada per a:

  • Cicle inicial
  • Cicle mitja

Cases recomanades per a fer l’activitat:

  • Ca l’Aldric
  • Puig de Balenyà
  • El Ramió
  • Can Freu
  • Dom Bosco
  • Castell de l’Areny
  • Can Què

A Lleure i Aventura creiem que l’aprenentatge de la llengua estrangera és una eina molt important pel futur dels infants, i és per això que oferim un camí per ajudar a aprendre l’anglès. L’objectiu de les nostres colònies escolars en anglès és crear un entorn en el qual els infants trenquin la barrera lingüística d’un idioma desconegut mitjançant la necessitat d’expressar-se, i és per aquest motiu que proposem la immersió lingüística.

Creem activitats perquè els infants gaudeixin de les colònies de la mateixa manera que ho farien en la seva pròpia llengua, familiaritzant-se amb l’anglès a partir de la vivència d’activitats de lleure educatiu, com tallers, esports d’aventura, gimcanes, danses, excursions, etc.

Per tal de complir aquest objectiu tenim al vostre servei un equip qualificat d’educadors/es que asseguren la millor pràctica de l’anglès a les vostres colònies escolars.

Tot això sense perdre l’esperit de les colònies de Lleure i Aventura.

Altres colònies escolars que t’oferim

Contacte amb nosaltres

Explica'ns que necessites i t'assessorarem per gaudir de la millor experiència

Dades del responsable del tractament:
Identitat: Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. - NIF: B64797616
Adreça postal: Travessera de Montigalà 44 baixos B
Telèfon: 933986301 - Correu electrònic: info@lleureiaventura.com

“En Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Lleure i Aventura Hozxtrem S.L., Travessera de Montigalà 44 baixos B o en l'adreça de correu electrònic gestio@lleureiaventura.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarle com a client.”