Skip links

Escola de cavallers

La nostra Escola de Cavallers i Cavallereses


Amb aquest centre d’interès els nens i nenes viatjaran a l’Edat Mitjana i a través de la nostra Escola de Cavallers i Cavalleresses ajudaran als nostres personatges en convertir-se en Cavallers i Cavalleresses.

Viurem moltes aventures, passant moltes proves fins convertint-nos en Ajudants de Cavallers i Cavalleresses.

Voleu venir a la nostra Escola de Cavallers i Cavalleresses i viure moltes aventures?

Aquesta activitat aquesta destinada per a:

  • Ed. Infantil
  • Cicle Inicial
  • Cicle Mitjà

Cases recomanades per a fer l’activitat:

  • Ca l’Aldric
  • Can Solà
  • Puig de Balenyà
  • Àster
  • Can Qué
  • Dom Bosco
  • Can Font

A Lleure i Aventura creiem que l’aprenentatge de la llengua estrangera és una eina molt important pel futur dels infants, i és per això que oferim un camí per ajudar a aprendre l’anglès. L’objectiu de les nostres colònies escolars en anglès és crear un entorn en el qual els infants trenquin la barrera lingüística d’un idioma desconegut mitjançant la necessitat d’expressar-se, i és per aquest motiu que proposem la immersió lingüística.

Creem activitats perquè els infants gaudeixin de les colònies de la mateixa manera que ho farien en la seva pròpia llengua, es familiaritzen amb l’anglès a partir de la vivència d’activitats de lleure educatiu, com tallers, esports d’aventura, gimcanes, danses, excursions, etc.

Tot això sense perdre l’esperit de les colònies de Lleure i Aventura. Per tal de complir aquest objectiu tenim al nostre servei un equip qualificat d’educadors/es que asseguren la millor pràctica de l’anglès dins del nostre esperit de colònies escolars.

Altres colònies escolars que t’oferim

Contacte amb nosaltres

Explica'ns que necessites i t'assessorarem per gaudir de la millor experiència

Dades del responsable del tractament:
Identitat: Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. - NIF: B64797616
Adreça postal: Travessera de Montigalà 44 baixos B
Telèfon: 933986301 - Correu electrònic: info@lleureiaventura.com

“En Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Lleure i Aventura Hozxtrem S.L., Travessera de Montigalà 44 baixos B o en l'adreça de correu electrònic gestio@lleureiaventura.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarle com a client.”