Skip links

Colònies escolars

COLÒNIES ESCOLARS

Colònies i sortides escolars

Els nostres projectes escolars tenen com a finalitat oferir una proposta educativa en el temps de lleure – educatiu

 • Tots
 • Cicle inicial
 • Cicle Mitjà
 • Cicle Superior
 • Ed. Infantil
 • English
pirates

Pirates

Viu una autèntica aventura pirata

El Bibliotecari de Contes

El Bibliotecari de Contes

Nens i nenes coneixeran un llibre màgic

Prehistòria

Prehistòria

Coneix la prehistòria i converteix-te en un arqueòleg

Raid aventura

Raid d’Aventura

Competició multidisciplinar destinada a provar la resistència

La Porta Estel·lar “viatge al passat”

La Porta Estel·lar

Un viatge al passat a través de la nostra troballa científica

El Cos Humà Salut I Aliments

El Cos Humà: Salut i Aliments

Aprendrem el funcionament del cos humà

Escola de cavallers

Escola de cavallers

La nostra Escola de Cavallers i Cavallereses

Olimpíades a l’Antiga Grècia

Olimpíades a l’Antiga Grècia

Farem un viatge a les Olimpíades de l'Antiga Grècia

El meravellós món del Circ

El meravellós món del Circ

Escola de grans artistes

Entre tam-tams i tipis

Entre tam-tams i tipis

Nens i nenes es convertiran en veritables indis.

Escola de Màgia

Escola de Màgia

Descobrirem la nostra Escola de Màgia

El món dels Bandolers

El món dels Bandolers

Viuràs una aventura bandolera

Com són les nostres colònies escolars?

Les colònies escolars ens proporcionen un espai lúdic i educatiu, que si bé es realitza fora del marc físic del centre, forma part de la línia pedagògica d’aquest, permetent-nos treballar de forma intensiva tant la relació entre el grup d’alumnes com les capacitats plantejades en el currículum educatiu.

El fet de conviure durant les vint-i-quatre hores facilita el desenvolupament de les relacions interpersonals, permetent un millor nivell de cohesió entre els membres del grup.

Mitjançant les activitats proposades, i adaptant objectius i continguts a cada etapa educativa, afavorim el desenvolupament de les següents capacitats i valors:

 • Autoconeixement de la identitat pròpia i les seves possibilitats afectives i de relació
 • Autonomia i iniciativa personal
 • Solidaritat i responsabilitat
 • Resolució de conflictes de la vida quotidiana
 • Comprensió del medi físic i natural
 • Conscienciació mediambiental.
 • Respecte cap als recursos i persones que els envolten
 • Comunicació verbal i no verbal
 • Creativitat i desenvolupament de les arts plàstiques i visuals
 • Igualtat i coeducació sense discriminacions
 • Solidaritat i la tolerància com actituds de cooperació entre les persones.

A l’elaboració de les activitats hem tingut en compte els continguts, conceptuals, d’actitud i de procediment, establint a la vegada els objectius concrets de cadascun d’aquests per a cada cicle educatiu, de manera que adaptem les activitats a les diferents edats i cicles amb els quals treballem.

Partint d’aquesta base, els nois i noies hauran d’utilitzar la imaginació, per redescobrir els seus sentits i les seves possibilitats creatives gràcies a un conjunt d’activitats i jocs que ompliran la seva estada d’aventures.

Organització de la colònia per grups, per afavorir el funcionament i la comprensió de les activitats curriculars per part dels alumnes. Les activitats lúdiques i animacions es realitzaran de forma conjunta amb tot el grup.

Totes les activitats s’introdueixen a través d’un centre d’interès, que difereix en cada cicle educatiu.

Els alumnes podran començar a treballar aquest centre d’interès a l’escola mitjançant un missatge dels protagonistes que rebran a l’escola abans de la seva estada.

Cada activitat que es proposa té una durada temporal flexible, depenent de l’edat dels participants, el nivell de coneixements previs i les característiques concretes de cada grup.

Les estades estan conduïdes per un equip de professionals que amb la seva tasca educativa i amb un perfil d’educadors/animadors afavoriran el desenvolupament dels objectius i activitats plantejats. Aquest equip està compost per:

 • Coordinador/a pedagògic/a de Lleure i Aventura.
 • Coordinador/a d’educadors/es de la casa de colònies
 • Equip d’educadors/es professionals amb formació de mestres, educadors socials, animadors socioculturals i monitors de lleure.

Treballem les activitats i els tallers utilitzant instruments i recursos materials pensats i dissenyats especialment per les activitats que realitzarem. L’objectiu és dissenyar materials que ajudin a assolir els aprenentatges i desenvolupar les capacitats motrius i cognitives dels alumnes.

Contacte amb nosaltres

Explica'ns que necessites i t'assessorarem per gaudir de la millor experiència

Dades del responsable del tractament:
Identitat: Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. - NIF: B64797616
Adreça postal: Travessera de Montigalà 44 baixos B
Telèfon: 933986301 - Correu electrònic: info@lleureiaventura.com

“En Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Lleure i Aventura Hozxtrem S.L., Travessera de Montigalà 44 baixos B o en l'adreça de correu electrònic gestio@lleureiaventura.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarle com a client.”