Skip links

Colònies escolars en anglès

QUÈ FEM

Colònies escolars en anglès

A Lleure i Aventura creiem que l’aprenentatge de la llengua estrangera és una eina molt important pel futur dels infants, i és per això que oferim un camí per ajudar a aprendre l’anglès.

L’objectiu de les nostres colònies escolars en anglès és crear un entorn en el qual els infants trenquin la barrera lingüística d’un idioma desconegut mitjançant la necessitat d’expressar-se, i és per aquest motiu que proposem la immersió lingüística.

Objectius:

  • Immersió gradual segons el cicle educatiu, atenent les particularitats de la franja d’edat, per tal d’atendre millor les seves necessitats.
  • Millorar la comprensió oral de la llengua anglesa.
  • Augmentar la fluïdesa a l’hora de parlar en anglès.
  • Identificar la llengua anglesa com a mitjà d’expressió i de lleure.
  • Entendre i respectar la diversitat cultural.
  • Fomentar l’autonomia de l’infant. 
  • La formació integral de la persona dins del marc que imposa la convivència.

Tot això sense perdre l’esperit de les colònies de Lleure i Aventura.

angles
Escola de cavallers

Medieval adventure

Farem un viatge a l'Edat mitjana

The greek olympics

Farem un viatge a les Olimpíades a l'Antiga Grècia

El món dels Bandolers

Adventure in sherwood

Viuràs una aventura amb Robin Hood

El Bibliotecari de Contes

The magic storyteller

Nens i nenes coneixeran un llibre màgic

Raid aventura

Adventure raid

Competició multidisciplinar

Descobreix què fem

Contacte amb nosaltres

Explica'ns que necessites i t'assessorarem per gaudir de la millor experiència

Dades del responsable del tractament:
Identitat: Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. - NIF: B64797616
Adreça postal: Travessera de Montigalà 44 baixos B
Telèfon: 933986301 - Correu electrònic: info@lleureiaventura.com

“En Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar-los el servei sol·licitat i realitzar la seva facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant el temps necessari per a complir amb les obligacions legals i atendre les possibles responsabilitats que poguessin derivar del compliment de la finalitat per a la qual les dades van ser recaptades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre si en Lleure i Aventura Hozxtrem S.L. estem tractant les seves dades personals, per la qual cosa pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades i oposició i limitació al seu tractament davant Lleure i Aventura Hozxtrem S.L., Travessera de Montigalà 44 baixos B o en l'adreça de correu electrònic gestio@lleureiaventura.com, adjuntant còpia del seu DNI o document equivalent. Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l'exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l'autoritat nacional de control dirigint-se a aquest efecte a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.
Així mateix, sol·licitem la seva autorització per a oferir-li productes i serveis relacionats amb els contractats i fidelizarle com a client.”